Boeken

Er worden diverse boeken en tijdschriften uitgegeven over Hongarije. Van vakantie en stedentrips tot wonen en emigratie. De meeste boeken zijn na beoordeling nuttig, anderen blijken ernstig verouderd.

___________________________________________________________

 

Wonen en Kopen in Hongarije

Het boek gaat over alles ten aanzien van het kopen van een huis en het leven in Hongarije.

We hebben dit boek de afgelopen zeven jaar met iedere nieuwe uitgave opnieuw gekocht. Het is een interessant boek als u op zoek bent naar nieuwe aanknopingspunten voor onderzoek bij de koop van een huis in Hongarije.

Desondanks blijft het bij iedere nieuwe uitgave ernstig veroudert. Wij hebben drie edities gekocht de afgelopen zeven jaar. Sommige zaken zijn ruim tien tot vijftien jaar veroudert. Van een dergelijk naslagwerk mag men verwachten dat de inhoud per nieuwe editie gecontroleerd wordt.

Dit boek is niet interessant voor de aankoop voor een vakantiehuis in Hongarije. Daarvoor is ruim voldoende informatie op het internet. Wel is het interessant voor hen die dieper in de materie willen duiken. Gebruik dan de veelal verouderde thema’s met oude informatie om dit als reden te gebruiken voor vervolgonderzoek.

___________________________________________________________