Emigratie

Ambassades in Hongarije

Nederlandse Ambassade – Nederlandse ambassade in Budapest, voor legalisatie van documenten, verkrijgen van attesten en verlenging van paspoort en rijbewijs.

Belgische Ambassade – Belgische consulaat en ambassade in Budapest, voor het verlengen van paspoorten, rijbewijzen en andere zaken.

 

Hongaarse Ambassades

Ambassade in Den Haag – Hongaarse ambassade en consulaat aan de Hogeweg 14 in Den Haag.

  • Hongaarse Consulaat in Den Haag – Hongaarse consulaat in Den Haag voor de legalisatie van handtekeningen op machtigingen en koopcontracten voor de verkoop en koop van onroerend goed in Hongarije.

Ambassade in Brussel – Hongaarse consulaat en ambassade aan de Avenue du Vert Chasseur 44 in Uccle Brussel, voor legalisatie van machtig of koopcontract bij aankoop van immo in Hongarije en andere formaliteiten.

 

Hongaars leren

Hongaarse School – De Hongaarse taal leren van een vakdocent. Klassikaal, online cursussen, studieboeken en cursusmateriaal voor zelfstudie.

 

Linkenpagina

Hongarije-emigratie – Hongarije Emigratie Startpagina: Informatie over emigratie naar Hongarije. Huis kopen, verhuizen, taal, overheid en land-informatie.

Hongaarse-taal – Hongaarse Taal Startpagina: Informatie over het Hongaars, de taal, grammatica, vakdocenten, zelfstudie, vertalers en beëdigde vertaalbureau.