Emigratie

Informatie over alles dat geregeld kan worden na het kopen van een huis in Hongarije en wanneer u naar Hongarije emigreert. Onderzoek deze pagina’s en leer hoe makkelijk het is om zelf alles te regelen. Klik op één van de drie onderstaande punten om verder te lezen:

Hieronder staan links naar websites die betrekking hebben tot emigratie en wonen in Hongarije van overheid, organisaties en bedrijven.

 

Emigreren naar Hongarije

Immigratiekantoor – Immigratie en Nationalisatie dienst van Hongarije. Informatie over de diverse procedures, rechten en vereisten in het Engels, Duits en Hongaars.

 

Ambassades in Hongarije

Nederlandse Ambassade – Nederlandse ambassade in Budapest, voor legalisatie van documenten, verkrijgen van attesten en verlenging van paspoort en rijbewijs.

Belgische Ambassade – Belgische consulaat en ambassade in Budapest, voor het verlengen van paspoorten, rijbewijzen en andere zaken.

 

Hongaarse Ambassades

Ambassade in Den Haag – Hongaarse ambassade en consulaat aan de Hogeweg 14 in Den Haag.

  • Hongaarse Consulaat in Den Haag – Hongaarse consulaat in Den Haag voor de legalisatie van handtekeningen op machtigingen en koopcontracten voor de verkoop en koop van onroerend goed in Hongarije.

Ambassade in Brussel – Hongaarse consulaat en ambassade aan de Avenue du Vert Chasseur 44 in Uccle Brussel, voor legalisatie van machtig of koopcontract bij aankoop van immo in Hongarije en andere formaliteiten.

 

Hongaars leren

Hongaarse School – De Hongaarse taal leren van een vakdocent. Klassikaal, online cursussen, studieboeken en cursusmateriaal voor zelfstudie.

 

Advies en informatie

Belangenorganisatie Mondi – Mondi is een Nederlandse belangenorganisatie die opkomt voor consumenten op de internationale vastgoed en emigratiemarkt.