Vakantie

Informatie

Hongaars Verkeersbureau – Toeristische informatie over het land, Nederlandse en Hongaarse aanbieders van reizen, vervoer- en accommodaties. Online brochures aanvragen.

Hongarije Vakantieland – Verstrekt informatie over reizen, regio’s, accommodatie en zoekopties.

 

Activiteiten

Wellness en thermaalbaden Hongarije – Informatie over wellness-centra, kuuroorden en thermaalbaden in Hongarije. Wat is wellness? Suggesties, tips en een handige Kuurlandkaart van alle thermaalbaden in Hongarije.

Hongaarskinderplezier – Toeristische informatie voor kinderen en de hele familie, met meer dan 1.000 attracties voor tijdens de vakantie.

 

Reisbureau

Ten2Ten Reizen – Ten2Ten organiseert reizen naar Hongarije en andere verrassende bestemmingen in Europa. Reisbureau met aanbod van vakantiewoningen in Hongarije.

 

Camping

Tanya Riaad Mini-camping – Huiselijk kamperen in Heerlijk Hongarije. Camping met zwembad op het platteland van Hongarije. Staanplaatsen en volledig ingerichte caravans te huur. Hond is toegestaan.

Tent and Breakfast – Camping Puszta Tomaj te Tomajmonostora in Hongarije. Een gezellige camping waarbij ontbijt bij de staanplaatsen inbegrepen is. Verder is er een zwembad, leuk animatieteam en zijn huisdieren toegestaan.

Ga voor de gehele campinglijst van alle campings in Hongarije naar de Campings Hongarije pagina.

 

Vakantiewoning

Gastenverblijf Hongarije – Luxe gastenverblijven met zwembad en sauna in Váralja, aan de voet van de Mecsek. Leuke actieve vakantie met wijn en palinka maken, wijnproeven, wandelen, en fietsen, of juist ontspannen op de veranda en diverse wellness faciliteiten.

Voordelig Hongarije – Actieve vakanties voor de hele familie in de Mecsek. Mountainbiken, wandelen, wintersport en fietsverhuur, en de keuze uit diverse vakantiewoningen bij het Mecsek-gebergte vlakbij de studentenstad Pécs in de Baranya.

 

Vakantiehuis

Csongrádi Ház – Authentiek Hongaars huis te huur, van alle gemakken is voorzien, in zonnig Csongrad vlakbij groot strand aan rivier de Tisza.

Weekje Poesta – Twee vakantiewoningen met terras in de rustige omgeving van de Poesta. Diverse toeristische attracties waaronder thermaalbaden, dorpsmusea en de Hongaarse paardenshows binnen handbereik.

Domstad Vakantiehuizen Verhuur – Luxe vakantiehuizen, met of zonder zwembad, regio’s waaronder het Balatonmeer, Tiszameer en Mecsek-gebergte.

Ga voor de gehele aanbod van vakantiehuizen in Hongarije naar de Vakantiehuis Hongarije pagina.

 

Linkenpagina

Hongarije-vakantie – Hongarije Vakantie Startpagina: Informatie over vakantieland Hongarije. Budapest, Balatonmeer, Tiszameer, Mecsek, Bükk en de Poesta.

 

Praktische links

10% korting bij Booking.com – Speciale link om 10% korting te krijgen bij Booking.com. Deze speciale korting krijgt u door te boeken via deze website-link. De korting is mogelijk gemaakt door makelaardij Eigen Huis Hongarije.