Camping

Camping

Tanya Riaad Mini-camping – Gezellige familie-camping aan de rand van een bos. Er zijn staanplaatsen voor tenten, caravans en campers of volledig ingerichte caravans te huur. Honden zijn toegestaan.

Tent and Breakfast – Camping Puszta Tomaj van de familie Klok in Tomajmonostora. Leuke camping waarbij ontbijt bij de staanplaatsen inbegrepen is. Naast staanplaatsen voor tent en caravan zijn er trekkershutten te huren. De camping heeft diverse faciliteiten waaronder een zwembad, animatieteam voor de kinderen en uw huisdier is ook welkom.

Acacia Tanya – Leuke camping op het Hongaarse platteland voor de hele familie met zwembad en grote trampoline. Diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen, waaronder filmavonden, karaoke en vrijwilligersvakantie voor werk op de boerderij.

Camping Dutch Hill – Mooie Glamping camping en Bed and Breakfast vlakbij de golfbaan en luxe thermaalbad van Kehidakustány. Dutch Hill is geliefd bij golftoeristen en liefhebbers van wellness en wijnen. Bij de vakantie accommodatie is een wijngaard waar biologische wijn.