Wonen

Informatie

Mondi Belangenorganisatie – Onafhankelijke organisatie voor het kopen van een huis in het buitenland. Men staat alleen op Mondi na een positief juryrapport van Mondi en een zorgvuldig onderzoek van de gegeven recensies.

Hongarije Magazine – Tweetalig kwartaaltijdschrift met aandacht voor Hongaarse thema’s.

 

Activiteiten

Hongaarskinderplezier – Beschrijvingen van attracties voor kinderen en volwassenen gesorteerd op soort en plaats.

 

Vastgoed

Eigen Huis Hongarije – Hongaars huis kopen zonder makelaar. Boordevol praktische informatie over het kopen van een Hongaars huis zonder makelaars begeleiding.

Adrie Estate Makelaardij – Geregistreerd Hongaars onroerend goed makelaar in Zuidwest Hongarije, werkzaam in de Hongaarse zuidwestelijke provincies Baranya, Tolna, Somogy en Zala.

Makelaar Anton Wetters – Geregistreerd makelaars-duo Anton Wetters en Maria Dudas met Nederlandstalige dienstverlening, werkzaam in de Hongaarse provincies Pest van Budapest en Csemö, Midden Hongarije en de Poesta.

Ga voor de gehele lijst van bemiddelaars en makelaars in Hongarije naar de Vastgoed Hongarije pagina.

 

Media Hongarije

Hongarije in Zaken – Nieuws en actualiteiten over wonen, leven en zaken doen in Hongarije. Informatieve website, ook als u geen bedrijf heeft in Hongarije.

Makelaar in Csemö Hongarije – Artikel in het Algemeen Dagblad over een makelaar die werkzaam is in Hongarije bij het bekende Hongaarse dorpje Csemö.